Νέα

Colorectal Robotic Surgical skills (C.RO.S.S.) 17-18.03.2022

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του Σεμιναρίου στην Ρομποτική Ορθοκολική Χειρουργική (C.RO.S.S.) και για πρώτη φορά στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε διπλή ρομποτική κονσόλα. Οι εκπαιδευόμενοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε ρομποτική επέμβαση με την καθοδήγηση εξειδικευμένων χειρουργών στην ορθοκολική χειρουργική στο Νοσοκομείο Υγεία.

Το σεμινάριο C.RO.S.S. απευθύνεται σε χειρουργούς που έχουν εμπειρία στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική και περιλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε ρομποτικό προσομοιωτή, διαδραστική παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων επεμβάσεων με καθοδήγηση στα μυστικά της επιτυχίας και παρακολούθηση / συμμετοχή σε ρομποτικές ορθοκολικές επεμβάσεις. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην υπόδειξη τεχνικών ώστε να διενεργούνται οι επεμβάσεις με τους ογκολογικούς κανόνες.


Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 08.03.2022

Εργαζόμενοι και επισκέπτες του ΥΓΕΙΑ, ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν κόσμο χωρίς προκαταλήψεις, στερεότυπα και διακρίσεις. Διαδίδουμε το μήνυμα #BreakTheBias σήμερα, αλλά και κάθε μέρα με τις πράξεις μας. Όλοι μαζί, μπορούμε! https://fb.watch/bQw_ameNEe/